Tänään pennuille tuli taas yksi kuukausi ikää lisää, ja nyt ollaan jo 9 kuukauden iässä!
 Ja äiti käski ilmoittaa että nimike 'pikkuherra' saa nyt kyytiä, ja ikänsä myötä Alvin on nyt virallisesti junnu ja pentuajat ovat ohi! Paljon onnea siskoille!

Tänään myös saatiin kunnon lumipyry ja lunta on satanut päivän mittaa aika reilusti. Alvin on utelias ja tutkailee lunta pihalla ja lenkillä ollessaan, ja kun lumihiutaileita tippuu taivaalta, se koittaa pyydystää niistä jokaisen. Ei vaan aina tahdo onnistua siinä ja sekös häntä ärsyttää. Selvästikin lumi on meidän Alvinin mieleen ja innolla ootetaan että Alvin pääsee viettämään ensimmäistä jouluaan!
Sitä ennen kuitenkin peuhataan lumihangessa ja nautitaan lumentulosta.

Ulkona päästään myös painimaan Wilman kanssa ja tänään aamulla Alvin toikin näin talven kunniaksi rappusille pikku yllätyksen meille. Aamulla lähtiessäni kouluun päästin Alvinin pihalle vähäksi aikaa, ja kutsuessani sen takaisin sisälle ei se ollutkaan yksin. Suunpielestä roikkui ohut häntä ja toiselta puolelta pilkisti pikkuruisen hiiren pää. Alvin oli tehnyt takapihalta löydöksen ja toi urhoollisesti elämänsä ensimmäisen saaliin näytille. Kyllä oli niin ylpeä suorituksestaan!  

Koitan saada otettua talvikuvia ja päivitellä niitä sitten tänne kun kerkeän.