Tämä päivä onkin ollut melkoista viidakkoa aamusta iltaan. Täti ja serkkutyttö ovat nyt viikonlopun tässä meillä vieraina, ja tänään talossa vilisikin kaksi muuta serkkua ja sepä vasta oli mukavaa meidän Alvinista. Sai paljon rapsutuksia ja nautti siitä kun se sai niin paljon huomiota. Vähän innokkaasti meni lapsien luo tutustumaan mutta se nyt kuuluu luonteeseen, tommonen sosiaalinen naistenmies. ;)

Tän päivän aikana on kyllä huomattu kuinka paljon pienellä pentukoiralla tuo leikkiminen ja temuaminen ottaa sitten takaisinmaksua. Tosi monet päikkärit on nukuttu tämänkin päivän aikana ja uni maistuu todella hyvin! Eikä häiriötekijät haittaa, Alvin vaan koisii kaiken melun keskellä. Sitten on taas virtaa leikkiä kun on nokoset otettu!

Meidän veteraanikoirat Helmi ja Wilmakin näkivät Alvinia tänään. Helmi-rouva, vanha 11-vuotias kultainennoutaja saa Alvinilta paljon huomiota. Alvin juoksee ja kimpoilee ja nuolee Helmin suunpieliä ja välillä nyhtää Helmin turkista karvaa pois. Helmiä ei paljon hetkauta.

Wilman kanssa Alvin on tutustunut myös ihan kiitettävän hyvin! Meidän Wilma kun on vähän muita koiria vierastava koira, niin alussa piti olla vähän varuillaan kun Alvin ja Wilma olivat lähietäisyydellä toisistaan. Mut nyt kun Alvin menee moikkaamaan Wilmaa ja nuuhkii ja hyppii siinä silmien eessä niin ei Wilma ees suupielilään liikauta. Ajattelee varmaan et ei tosta mitään harmia ole, en hermostu. Tosin onhan se varmaan outoa kun innokas pikkupentu tulee silmien eteen hyppimään. Mut hyvin ovat tottuneet toisiinsa ja niistä tulee kohta vielä kunnon leikkitovereita! :)

PS! Perjantaina Alvinille tuli taas ikää lisää! Nyt poika on jo 9 viikon ikäinen :)