Moi! En ookkaan pitkään aikaan kirjottanut tänne mitään joten nyt siis pitkä päivitys menneistä päivistä.

Alvin täytti torstaina 11 viikkoa ja kyllä sen huomaa. Matolääkekin annettiin, ja sen myötä piti saada pennun paino selville. Ja vaakahan näytti 7kg. Huomaa jo selvän eron sisaruksiin, on rakenteeltaan paljon rotevampi ja selvästi erottaa että Alvin on uros.

Wilma-labbis on nyt saanut mahasta tikit pois, haavat ovat vielä ehkä vähän arkoja, mutta hyvin virkeä on ollut leikkauksesta huolimatta. Oikein hyvin on parannuttu siitä pisteestä missä oltiin silloin leikkauksen jälkeisenä iltana.

Alvinin kanssa on touhuttu paljon. Se on päässyt isojen koirien kanssa lenkeille mukaan, on käyty myös moikkaamassa siskoja ja päästy leikkimään niiden kanssa oikein kunnolla. Toissapäivänä äiti päätti käydä ostamassa Alvinille uuden hihnan. Nyt päädyttiin sitten nahkahihnaan joka on huomattavasti parempi kuin nykyinen pentuhihna. Pentuhihna joustaa sen verran että koiraan ei saa oikein otetta siinä taluttaessa. Myös uusi kaulapanta on saatu ja testattu.

Wilman ja Alvinin välinen suhde on kehittynyt jo huimasti. Kaverukset pystyvät nyt jopa nukkumaan samassa tilassa ja ihan lähekkäin! Ja enää ei Wilmaakaan haittaa jos Alvin römyää siinä vieressä jos Wilma koittaa nukkua. Joten siis heistä on tulossa oikein mainiot kaverukset tätä menoa! Kunhan Alvin kasvaa ja suurenee niin Wilma saa oivan painikaverin.

Tänään tulee pikku turrikka Minni (bichon frise) moikkaamaan Alvinia. Saa nähä ihastuuko Alvin Minniin samalla tavalla kun Helmiin. Tuskimpa, meiän seniorimummo Helmi on vienyt Alvinin sydämen. :)

- Ilona ja Alvin