Tämä päivä onkin mennyt normaaliin tapaan ulkoillessa ja nukkuessa. Aamulla heräsin siihen kun jostain kumman syystä joku innokas ulosmenijä puski miun pään viereen makoilemaan ja koitti saada miuta hereille. No, pakkohan siitä oli ylös kömpiä että toinen pääs pihalle. Alvin tykkää ulkona olemisesta ihan älyttömän paljon. Se voisi juosta ikuisuudet siellä pallon perässä ja kannella keppejä ja roskia ympäri pihaa. Tosin noi äidin kukkapenkit on vähän semmosta aluetta että niihin ei parane mennä. Pikku-Alvin ei kuitenkaan voi tietää että niitä kasvavia kukkia ei mennä jyrsimään joten tänään se kävi keppostelemassa siellä ja nappasi yhden juuri kasvunsa aloittaneen kukan suuhunsa. Nooh, ehkä se oppii nyt tästä kerrasta, niin ei sitten jatkossa mene uudelleen sörkkimään kukkapenkkejä.

Tänään oli myös meidän ison hauvan, Wilma-labbiksen sterilointileikkaus. Leikkaus meni kuulemma hyvin, hyvään aikaan kohtu saatiin poistettua, ettei sitten tule mitään vahinkopentuja. Wilma toipuu nyt alakerrassa sisäeteisen puolella vilttien ja patjojen päällä ja vähänhän se vielä tokkurassa on ja hämillään tapahtuneesta, mutta kyllä se siitä toipuu hiljalleen. Se tykkää kun joku viettää aikaa sen luona. :) Toivotaan että Wilma on taas kohta pirtsakkana!
Alvin on todella kiinnostunut kun Alvin kannetaan siitä Wilman ohi ulos, haluaisi kovasti mennä kaveria moikkaamaan.

Helmi ja Alvin ovat viettäneet aikaa paljon yhdessä, pari kertaa Helmi on Alvinille näyttänyt isoa tassua kun on Alvin liikaa innostunut. Tapansa mukaan Alvin juoksee Helmin luo ja alkaa nuolemaan sen kuonoa ja päätä hirmuisella innolla. Se tykkää myös asettua Helmin selän päälle istumaan ja alkaa nyhtää paksua turkkia. Helmi ei ole moksiskaan ja varmaan aattelee että ei tosta mitään harmia ole, olkoot. Hyvin on siis tutustuttu koiratovereihin!

Nyt äiti on Helmin ja Alvinin kanssa lenkillä, totuttelemassa siihen että välillä mukana saattaa olla toinenkin koira Alvinin lisäksi!

- Ilona ja Alvin