Elikkä vanha tylsä ulkoasu sai kyytiä, ja hätäsesti väsäsin tämmöisen ilmestyksen. Onhan tää kesäsempi kun se aikasempi, ja hienon otsikkokuvankin sain laitettua.

Pienen ajan sisällä on tapahtunut hurjasti muutoksia. Alvinista on tulossa kovaa vauhtia jämäkkä ja roteva kelpiuros. Siitä alkaa erottamaan jo uroksen piirteitä todella vahvasti. Istuessa sen vahvat etujalat näyttävät rotevilta ja niska on oikein paksu. Hieno mies siis!

 

Myös pienen ajan sisällä ovat Wilma ja Alvin tehneet tuttavuutta. Kaverukset leikkivät kaksistaan pihalla, yleensä kuvio menee siten että Wilmalle heitetään pallo, se hakee sen, ja Alvin juoksee vierellä, ja sitten Wilma luovuttaa pallon Alvinille. Niiden kahden jääräpään yhteistyö on hirmu suloista! Helmi-mamma saa yhä pitkät märät pusuttelut Alvinilta joka ikinen päivä. Helmi ei jaksa moisesta välittää ja löhöää vain liikkumatta kun Alvin vipeltää ympärillä.

Myös kesän ensimmäiset punkit on saatu poistettua. Yhden päivän aikana Alluun oli tarttunut kaksi pikkuista punkkia, ja ne saatiin hienosti irrotettua pienen itkun jälkeen.
Näinä ihanan lämpiminä päivinä ollaan oltu ulkona lähes kokoajan, ja Alvin on nukkunut jo monet päikkärit nurmikolla ja rappusilla. Selvästi näkee kuinka ulkoilma on sen mieleen ja se rakastaa ulkona temuamista yli kaiken!

 

Sanat ei riitä kuvaamaan sitä tärkeyden määrää mikä tällä pikkumiehellä on. Se on niin mussukka! Vaikka olisi huono päivä, se kiipeää syliin ja nuolee naaman, välillä purraan mutta kyllä se osaa nätistikin olla. Koulusta kotiin saavuttuani Alvinin vastaanotto on ehkä maailman hellyyttävin. Raukka on joutunut olemaan koulupäivän yksin kotona, joten kun joku saapuu kotiin on riemu repeämäisillään. Se uikuttaa ja ulisee ja haukkuu ja heiluttaa peppua ja häntää ihan vimmatusti! Ja hienosti tottelee jo istu- ja tänne-käskyä, ja lenkillä kävelee niin nätisti vierellä että ei voi muuta kuin olla tyytyväinen.

Loppuun vielä pari kuvaa eiliseltä ja tältä päivältä. Tänään ollaankin juhlittu Alvinin toisen korvan nousua! Toinen korva vielä vähän lurpallaan, mutta saa nähdä olisiko se jo huomiseksi noussut kokonaan pystyyn!