Moi taas!
Tänään heräiltiin taas iloisena mutta tällä kertaa vähän väsyneenä edellisen illan riekkumisien seurauksena. Aamu käynnistyi normaalin rutiinin mukaisesti: silmät auki - ulos pissille - sisälle - takasin köllimään! Alvin alkaa jo tunnistaa mitä milloinkin tapahtuu. Siinä aamuruoat nätisti syötiin ja käytiin vielä ulkona ja sitten ihmiset lähtivätkin kouluun ja töihin ja poika jäi vahtimaan taloa.

Pääsin sitten kolmen maissa koulusta ja tulinkin suoraan kotiin ja lähettiin kaverin Vilman kanssa käyttämään Alvin pienellä kävelylenkillä. Pururadan kautta kierrettiin ja sit kotiin syömään päiväruoka ja uudestaan ulos. Sekin sujui jo rutiininomaisesti! Alkaa pikkuhiljaa päivän ohjelma piirtymään Alvinin mieleen niin tietää mitä seuravaaksi tapahtuu.

Päivä oltiinkin kotona ja iltapäivän mentyä illan puolelle lähdettiin kävelemään pentukotia kohti katsomaan olisko sisko Tamara kotosalla. Siellä se sisko oli ja pääsivät moikkaamaan taas! Hirmuisesti vipattivat hännät ja korvat ja juostiin kilpaa takapihalla! Kyl sitä oli kiva katella. Sisälle päästiin kahvittelemaan niin pennut alottivat painiottelun keskellä olohuoneen lattiaa. Välillä oltiin lattialla olevan kuljetushäkin sisällä ja sielläkin paini vain jatkui. Näki jo siitä riekkumisesta että kyllä tänä yönä uni maistuu!

Äsken käveltiin sitten kotiin ja Alvin söi illallisen ja sitten vielä ulos ja kohta alkaa varmaan uni maistumaan pikkujätkällä. Nyt maittaa uni ja jaksaa levätä jotta huomenna jaksaa taas peuhata!

- Ilona ja Alvin