Moikka!
Sain Alvinille nyt vasta blogin väsättyä, mutta parempi nyt kun ei milloinkaan. Elikkäs, kerron ekana lyhyesti missä mennään:
Alvin tuli meille Tuukkasten perheestä, emo Jillan hoivista reilu viikko sitten. Silloin poika oli 7 viikkoa vanha, jotenka nyt ikää löytyy JO 8 viikkoa! Iso mies siis.

Alvin on kotiutunut erittäin hyvin taloon, löytänyt oman paikkansa ja tullut toimeen myös meidän toisten koirien, labbis Wilman ja kultaisennoutajan Helmin kanssa. Ruoka myös maistuu ja suosikkilelujakin on jo ilmennyt. Myös nukkuminen on meidän Alvinin mielipuuhaa. Päivän myötä väsymys kasvaa ja silloin uni maistuu erittäin hyvin, oli sitten aamu tai ilta.

Intoa pojalla riittää! Aamulla heräillään yleensä iloiseen hyppimiseen ja saa siinä aamuisen naamapesunkin kun Alvin innostuu. Hyvin on opittu tekemään ulos tarpeet, vaikka välillä saattaa sisällekin lipsahtaa, mutta ei se haittaa!
Ulkona on myös oltu, kävelty hihnan kanssa, ja temuttu toisten koirien kanssa.

Alvin poseeraa auringon paisteessa

Ruoka ja makupalat maistuvat, tietysti makupalat pitää ansaita. Hienosti hän yrittää jo istuakin käskystä, ja monesti ollaan siinä onnistuttu! Alvin tottelee myös melkoisen luoksetulokäskyä, yleensä kun kiekaisee "Tänne!", niin poju jo juoksee kieli pitkällä luo. Joten siis ollaan jo kehitytty hirmuisen paljon, vaikka ikää on vasta noinkin vähän.

Tänne siis alan kirjoittelemaan Alvinin omaa päiväkirjaa. Kerrotaan vähän mitä ollaan tehty ja miten nätisti ollaan oltu ja sensemmoista mukavaa luettavaa!

Aurinkoista ja toivottavasti pian lämmintäkin kevättä kaikille kamuille!
- Ilona ja Alvin